Pro-F academy

Door brede kennis vanuit verschillende invalshoeken toe te passen ontwikkel je een visie die leidt tot een hoogwaardige behandel,- en trainingsstrategie waarmee je een zo groot mogelijke impact creëert bij trainingen en revalidaties.

cursus fysiotherapie 2

Pro-F Academy

Pro-F Academy wil ambitieuze en leergierige professionals in (sport)fysiotherapie en human performance ondersteunen met interessante cursussen. Dit doen we door in een inspirerende omgeving complementaire cursussen, workshops en lezingen te organiseren, zodat deelnemende professionals zich verder ontwikkelen. Hiervoor werken we samen met nationale en internationale specialisten vol kennis en ervaring.

Alle cursussen, workshops en lezingen worden gehouden in het Pro-F Performance Center in Enschede. Deze topsportlocatie met behandelkamers, tartanbaan, kunstgrasveld en krachtruimte biedt alle mogelijkheden, voor zowel theoretische als praktische kennisoverdracht. 

De mensen achter pro-f Academy

marco 2

Marco Pallencaoe

Marco is een echte vakidioot die altijd op zoek is naar de nieuwste technieken en kennis op het gebied van trainen en fysiotherapie. Hij heeft zijn opleidingen en cursussen tot fysiotherapeut en manueel therapeut zowel in Nederland als het buitenland gevolgd.
Marco heeft de topsport zelf leren kennen als judoka en is momenteel werkzaam bij Pro-F Professionele Fysiotherapie en FC Twente.

“Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen om zo vooruitstrevend te zijn maar ook zeker te blijven. De branche waarin we werken is continue in beweging. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren vind ik het een must om je te blijven ontwikkelen en je ambities na te blijven streven”. Aldus Marco. 

Marco is binnen Pro-F Academy verantwoordelijk voor het samenstellen en organiseren van een kwalitatief hoogwaardig cursusaanbod.

arthur

Arthur Bennink

Arthur is een liefhebber van mensen die het beste uit zichzelf willen halen en vindt het geweldig om mensen te zien groeien. Dit zie je niet alleen terug in zijn CV, maar ook in zijn benadering van onder andere atleten, patiënten en werknemers.

Arthur heeft jaren ervaring als fysiotherapeut en ondernemer. Als sportfysiotherapeut is hij 8 jaar werkzaam geweest bij TVM schaatsploeg. In deze functie heeft hij veel EK’s, WK’s en twee Olympische Spelen meegemaakt. In deze periode is Arthur zijn eigen fysiotherapie praktijk gestart waarmee hij nu verschillende topsportteams begeleidt zoals TalentNed en FC Twente. Daarnaast behandelt hij veel nationale en internationale atleten, voetballers en coureurs en adviseert hij topsport-organisaties bij het inrichten van het Performance Management. 

Arthur is binnen Pro-F Academy verantwoordelijk voor het samenstellen van een kwalitatief hoogwaardig cursusaanbod.

ralph

RALPH SPEELMAN

Ralph is als ondernemer al jaren werkzaam binnen de gezondheidsbranche. De grote kracht van Ralph is het inrichten van zorgorganisaties zodat ze kunnen excelleren. De afgelopen jaren is Ralph betrokken geweest bij verschillende gezondheidsinitiatieven die erg succesvol zijn gebleken. Op dit moment is Ralph als mede-eigenaar verantwoordelijk voor een fysiotherapiepraktijk en geeft hij advies aan ander praktijken.

Ralph is binnen Pro-F Academy verantwoordelijk voor de bedrijfsmatige kant.